Следвайте Гласове в ТелеграмИзраел ще поиска от Иран да си плати

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИзраел ще поиска от Иран да си плати
Коментари Харесай

Израел: Иран ще си плати в подходящия момент

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Израел ще изиска от Иран да си заплати цената на нападението против страната, когато настъпи подобаващият миг,. Това сподели министърът на военния кабинет Бени Ганц в отговор на среднощната офанзива на Техеран, който изстреля над 300 дрона и ракети към разнообразни обекти в Израел, само че съвсем всички те бяха прихванати от системите за сигурност на страната и на съдружниците ѝ.

В изказване, оповестено в неделя следобяд – тъкмо преди съвещанието на военния кабинет на Израел – Ганц сподели: " Ние ще изградим районна коалиция и ще пожелаеме цената от Иран по метод и във времето, които са подобаващи за нас ".

" И най-важното, изправени пред желанието на нашите врагове да ни навредят, ние ще продължим да се сплотяваме и ще ставаме по-силни ", съобщи той.

Отделно Ганц споделя, че е имал диалог с немския външен министър Аналена Бербок.

" Обсъдихме на първо място нуждата от образуване на световен единен фронт за противопоставяне на осмелената иранска експанзия директно и посредством нейните пълномощници – районно и световно ", споделя Ганц в обява в обществените медии.

Паралелно израелски боен представител разгласи, че ще има отговор след масираното иранско нахлуване против Израел, само че не посочи какъв тъкмо ще бъде той, съобщи ДПА.

" Ще отговорим на Иран с дейности, а не с думи ", съобщи той пред иранската емигрантска телевизия " Иран интернешънъл " (Iran International). Военният представител не навлезе в детайлности за това по какъв начин може да наподобява израелският отговор.

" Всяко деяние има противопоставяне, само че не с думи, а с каузи ", съобщи израелската войска в своя обява на фарси в обществената мрежа " Екс ".

Все още не е ясно по какъв начин Израел ще отговори на снощните офанзиви на Иран.

Инфо: mediapool.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР